søndag den 1. marts 2009

Weekendtur Camote Island.

Efter vores første uge her på Filippinerne tog vi på weekendtur til en øgruppe der hedder Camote Island. Øgruppen ligger nordøst for Compostela og vi skulle med en såkaldt ”Pumpboat” fra byen Danao 10 km nordpå. En pumpboat er en aflang primitiv båd med bambus bontoner
ude på siderne ala en katamaran. Meget primitiv med bænke som sæder og vægge lavet af krydsfinér. Selve redningsbådene var lavet af noget hårdt plast og var suret så godt fast at de med sikkerhed ikke lige ville kunne bruges i nødstilfælde.


Turen tog godt 2 timer og vi lagde til havn i en lille by Consuelo. For første gang så vi grøn natur og masser af palmeskov og jeg må sige at selve øen virkelig var hyggelig og eksotisk. Væk fra byens larm og det var dejligt at nyde stilheden.

Vi havde booket os ind på et resort som hed Santiago Bay Resort og lå helt ud til havet. Resortet var bygget på en skråning så der var masser af terasser og grønne kroge hvor man kunne sidde og nyde udsigten og havet. For at komme ned til stranden var der anlagt trapper som endte i selve havet, men idet øen er præget af tidevand og resortet lå i en lagune var det ikke særligt dybt, men det er da en dejlig fornemmelse at træde direkte ud i havet til azurblåt vand og traske ind mod stranden.


Stranden var fin og hvid og hele stedet var præget af palmer så vi havde en hyggelig weekend. Victor synes det var sjovt at gå i vandkanten men den nye oplevelse af klistret fint sand faldt ikke i god jord. Han var meget irriteret over det sand som hele tiden klistrede til hans hænder og krop og som der også af en mærkelig grund hele tiden fandt vej ind i hans mund. Det tog ham noget tid at vænne sig til det, og til sidst var det egentligt et meget godt tidsfordriv at smide sand rundt og grave så det endte godt.


Det var super at tilbringe en weekend på øen og det har givet os lidt fornyet energi her i hverdagen igen. Victor havde haft reaktioner på sin mæslinge, røde hunde vaccination men det har fortaget sig så han er tilbage til sit gamle jeg, dog lidt mere solbrændt end før ;).






1 kommentar:

  1. Hej ven. Det lyder som paradis på denne jord.....fantastiske billeder. Er allerede ved at planlægge og overbevise Tanja, at det er muligt at drage ud på den anden side af kloden med en "bitte" stump på 15/16 måneder. Glæder mig til det næste rejseindlæg. Ha' det godt og nyd livet.
    Vink Erik

    SvarSlet